Content pages
Telge Energis Kundchef utsedd till en av årets supertalanger | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Telge Energis Kundchef utsedd till en av årets supertalanger

101 personer knep en plats på årets lista över Sveriges supertalanger som utses av tidningen Veckans Affärer. Onsdagen den 4 december utsågs Telge Energis Kundchef Anna Albinsson till en av Sveriges vassaste talanger.

Tidningen Veckans Affärer utser varje år 101 supertalanger. Onsdagen den 4 december offentliggjordes hela listan för 2013 på Taverna Brillo i Stockholm. En av de utvalda blev Anna Albinsson, kundchef på Telge Energi, tillika tjejen bakom bloggen Fru Watt som 2012 nominerades som en av Sveriges mest gröna bloggar.
– Det är otroligt roligt att vår duktiga kundchef får denna uppmärksamhet. Anna är strukturerad, drivande och nytänkande, och har alltid våra kunder i fokus. Hon bryter ständigt ny mark i en konservativ bransch, dominerad av ett fåtal eljättar. Med glimten i ögat och alltid nära till ett skratt skapar hon engagemang bland våra medarbetare och en arbetsmiljö där människor trivs. Anna är en mycket duktig ledare och kommunikatör som är väl värd sin plats på listan, säger Mats Fagerström, VD Telge Energi.

Källa: www.telge.se

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Energi

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *