Content pages
Konferenser och SPA-upplevelser mitt i Köpenhamn | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Konferenser och SPA-upplevelser mitt i Köpenhamn

Fyrstjärniga Kong Arthur Hotel och trestjärniga Ibsens Hotel ingår båda i den CO2-neutrala hotellgruppen Arthur Hotels. Redan i entrén möts man av en riddare och väggarna pryds av olika vapensköldar.

Hela hotellet andas kvalitet rakt igenom. Stora rymliga och trivsamma rum med gratis internetanslutning erbjuds gästen och frukostmatsalen är något som måste upplevas. Det rör sig om en autriumgård i kombination med en parkliknande trädgård som för tankarna till Medelhavet.
– Vi är stolta över att kunna erbjuda denna miljö mitt i centrala Köpenhamn, säger Stine Jörgensen, Project & Press Manager.
– De som kommer med tåg från Sverige kan stiga av i Kastrup och ta tunnelbanan som går hela dygnet direkt till Nørreport station, vilken ligger bara tre minuters promenad härifrån. Vid Nørreport station börjar den välkända gågatan Ströget så man kan faktiskt inte komma mer centralt, tillägger Conference Manager Gitte Neerup som anslutit till intervjun.

Lyxigt spa
Kong Arthur med sina 155 rum byggdes 2007 ut med en wellnes- och spaavdelning av yppersta klass. Här finner vi bland annat olika typer av bastubad, jacuzzi och en relaxavdelning som knappast går att finna på andra ställen i Köpenhamn eller i södra Sverige för den delen.
– Spaverksamheten drivs av professionella aktörer som också har utarbetat olika typer av paket med allt ifrån ansiktsmassage till helkroppsmassage av olika slag, och många företag väljer att kombinera konferens med olika varianter av personalvård på spaavdelningen. Nu behöver man ju inte genomgå en full behandling, många av våra gäster väljer att ta en promenad eller en joggingrunda ute vid Söerne ett femtiotal meter från hotellet, eller genomföra ett träningspass i vårt gym för att därefter njuta i jacuzzin. Våra gäster bestämmer helt och hållet över upplevelsen, berättar Gitte.

Något för alla

Både Kong Arthur och Ibsen Hotell har egna parkeringsplatser för de som kommer med bil. Tåget som stannar ett stenkast från hotellen bidrar dock till att många sydsvenskar enkelt tar sig med Öresundståget till anläggningarna, och väl på plats behövs inte bilen.
För den konfererande gästen erbjuder man paketlösningar där kunden bara behöver ringa ett enda samtal. Gitte och hennes personal ordnar resten.
– För de som eftersträvar en konferens med tillgång till lokaler, utflykter eller aktiviteter koordinerar vi allt och till prisbilder som konkurrerar med de flesta, och vi tar gärna emot konferenser även på veckosluten, betonar Gitte Neerup.
– Konferenserna är viktiga inslag i vår verksamhet men vi har också speciella weekendpaket med tillträde till SPA-avdelningen så det finns något för alla. Kontakta oss så ska vi ta fram ett intressant och prisvärt upplägg, avslutar Stine Jörgensen.

Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *