Content pages
Mobila tjältiningsmaskiner med hög kapacitet | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Mobila tjältiningsmaskiner med hög kapacitet

HeatWork AS fortsätter sin framgångsrika produktion av mobila värmekraftverk. På mässan EntreprenadExpo i Knutstorp visade man nyligen upp den nya minivärmaren HW MY35 och HydroHeatern HW 3600 som tack vare sina smarta konstruktioner gör de användbara i en mängd olika sammanhang.

På EntreprenadExpo i Knutstorp fick HeatWorks produkter stor uppmärksamhet, något som en av företagets representanter, Jon Nilsson, också kunde konstatera.
– Det var en jättebra mässa, det märktes att vårt budskap gick fram, säger han och berättar att man bara under själva eventet sålde tre stycken tjältiningsenheter; två MiniHeaters HW MY35 och en HydroHeater HW 3600.
Jon konstaterar att utvecklingskurvan är positiv i HeatWork.
– Vi har många intressenter för våra produkter och märker att inte minst hyrbolagen, bland andra Ramudden, köper in fler och fler enheter. Just Ramudden gjorde nyligen en beställning på inte mindre än 28 maskiner. Samtidigt ökar utvecklingskraven och många kunder hör av sig till oss och berättar om nya användningsområden för våra maskiner, berättar Jon Nilsson.

MiniHeatern HW MY35
MiniHeatern, med beteckningen HW MY35, är liten och lätt med en vikt på bara 850 kilo, och är således enkel att transportera med såväl bil som traktor, terrängfordon eller helikopter. Det är en mycket pålitlig produkt som dessutom är miljövänlig, med en kapacitet som ligger på mellan noll och hundra grader Celsius. Den kan köras på nätström och är mycket enkel att ansluta. HW MY35 går att använda året runt och har således en mängd olika användningsområden, och eftersom den är mycket prisvärd attraherar den även dem med mindre budgetar. Små och medelstora företag, jordbruk och den privata marknaden lär se många fördelar med HW MY35.

HydroHeatern HW 3600
HW 3600 är en så kallad HydroHeater, en mobil uppvärmningsanordning på 103 kW som levererar varmvatten på upp till hundra grader Celsius. Konceptet riktar sig till alla som behöver värma vatten i stora mängder eftersom HW 3600 kan leverera upp till 6 000 liter varmt vatten per timme. Den är konstruerad för både sommar- och vinterbruk, och vattnet frostsäkras lätt via självdränering efter användning.
HydroHeater kan också användas för frostupptining och uppvärmning genom att ansluta ytterligare en trumma. Två slangkretsar ger en mycket flexibel användning och optimerar upptiningen. HW 3600 har hög kapacitet för upptining av frost på stora ytor, såsom diken, gropar och golv. Uppvärmning av hallar eller andra stora byggnader görs enkelt genom att ansluta ytterligare produkter.

I Branschens framkant
Norska HeatWork ligger i branschens absoluta framkant när det gäller mobila värmekraftverk. Man jobbar kontinuerligt med prisbelönt industriell design och patenterad värmeteknik, vilket genom åren har resulterat i ett flertal optimerade lösningar. Nu presenteras nästa generation frostheaterprodukter, som liksom sina föregångare har en stark och tydlig prägel vad gäller miljö, ekonomi och driftsäkerhet.

Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *