Content pages
Helhetslösningar för industrin och gruvnäringen | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Helhetslösningar för industrin och gruvnäringen

Hög kompetens, stort kunnande och moderna maskiner präglar arbetet i GISAB. Företaget erbjuder helhetslösningar kring konstruktion, tillverkning och montage för industrin och gruvnäringen.

GISAB – eller Gällivare Industriservice som är bolagets fullständiga namn – utgår från kontoret i Malmberget. Här möter vi Thomas Johansson, VD med ett förflutet i branschen sedan 1995.
– Vi är mycket flexibla och står för ett helhetskoncept som sträcker sig från ritning och tillverkning av stålkonstruktioner för industrin och gruvnäringen till montering och underhåll av produkterna. Härutöver kan vi hyra ut våra kvalificerade svetsare och montörer för olika projekt samt erbjuda teknisk problemlösning med kunnig och erfaren personal som ritar och konstruerar i CAD enligt uppdragsgivarnas behov och önskemål, säger Thomas och lägger sedan också till hållfasthetsberäkningar och CE-märkning till den digra listan över företagets kapacitet.

Framhåller personalen
Han framhåller gärna den 125 man starka personalstyrkan som han anser är bolagets största tillgång, men man har också ett utvecklat samarbete med duktiga konstruktörer, vilket gör att man även kan åta sig totalentreprenader. Med ett stort kunnande och moderna maskiner ligger man hela tiden i branschens framkant. Utöver anläggningen i Malmberget driver man även en filial med verksamhet i Luleå.

Unika lösningar
GISAB åtar sig uppdrag över hela landet, men har även uppdrag i bland annat Finland, Norge, Skottland och Sydafrika. Man utmärker sig genom att vara kostnadseffektiva och finns alltid till hands för sina kunder. De uppskattar företagets starka bredd som innefattar såväl förebyggande som avhjälpande underhåll.
– Allt för att kunden ska känna trygghet och veta att vi gör allt vi kan för att förebygga driftstopp i dennes produktion.
Thomas betonar att man alltid står för unika lösningar och ett bra sortiment. Serietillverkning utgör heller inga problem.
– Vi tar tacksamt emot nya förfrågningar från både svenska och utländska kunder, och utmanar dem att testa GISAB:s höga kvalitet och pålitlighet, avslutar Thomas Johansson.

Research: Arn Omanovic
Text: Örjan Persson

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *