Content pages
2014 går Nordic Outdoor parallellt med TURs publikdagar | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

2014 går Nordic Outdoor parallellt med TURs publikdagar

Nordic Outdoor, det nya eventet för äventyrssporter och utomhusaktiviteter, går 2014 parallellt med TURs publikdagar. TUR är Skandinaviens ledande mässa med inriktning på rese-, turism- och mötesindustrin. Evenemangen äger rum på Svenska Mässan den 21–23 mars.

Nordic Outdoor, ett myllrande och adrenalinpumpande event med aktiviteter som klättring, kajakpaddling, rullskidor med mera, hade premiär i maj i år på Svenska Mässan. Eventet körs både inomhus och utomhus.
– En lovande start som verkligen gav mersmak. Runt 7 000 besök är en bra siffra och vi har fått positiva omdömen från såväl utställare som besökare. Ett förtroende som vi kommer att förvalta väl, säger Angela Anyai, mässansvarig Nordic Outdoor.

Utökas
Till nästa gång utökas Nordic Outdoor, som kommer att ta två mässplan i anspråk. Tidpunkten är 21–23 mars 2014, vilket innebär att Nordic Outdoor går parallellt med publikdagarna för rese- och turistmässan TUR, som har uppemot 35 000 besök.
– Vi vill poängtera att det fortfarande är två skilda mötesplatser som värnar om sin unicitet och sitt varumärke. Men vi ser ju självklart synergier inte minst mot allmänheten vilket talar för ett stort publiktryck, säger Lisa Callert, Business Manager för Nordic Outdoor och TUR.

Källa: www.svenskamassan.se

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Ekonomi

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *