Content pages
Andra generationens Tablet PC är här | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Andra generationens Tablet PC är här

Forest it Design lanserar andra generationen av sin bästsäljande Tablet PC, Sahara Slate i500-serien. Det här är Tablet PC:ar utöver det vanliga där du inte längre behöver välja mellan mobil flexibilitet och prestanda.

Driftsäkra Sahara i500-serien är utvecklad för att öka effektiviteten och produktiviteten i en organisation. Den kan användas med alla de Windows-program som används på kontoren och kan dessutom tas med ut i fält, på lagret eller vara med som en följeslagare på kundmöten och
liknande.
Nya 500-serien finns i två olika modeller; Sahara Slate PC i535 och Sahara Slate PC i575. Den sistnämnda är flaggskeppet i serien, en av marknadens absolut mest kraftfulla Tablet PC:ar och utrustad med den nya processorn Intel™ Core® i7-3517UE, med vPro och TurboBoost för maximal prestanda.
Sahara Slate PC i535 är utrustad med en Intel™ Celeron® 1047UE-processor med hög prestanda till fördelaktigt pris. Windows 7 Ultimate är standard på båda modellerna och de kan fås med upp till 16GB RAM-minne vilket gör dem effektiva att använda. Dessutom är de utrustade med dubbla hot-swap-batterier som ger batteridriftstider långt utöver det vanliga tack vare nya, energisnåla Ivy Bridge.

Den nya i500-seriens kapacitiva 12,1 tums pekskärm med WXGA-upplösning (1280×800) är mjukare och behagligare än någonsin. Med Dual mode-pekfunktion och Aktiv penna kan du elegant och enkelt skriva en signatur med pennan eller manövrera med fingret. Solljusbildskärmen (AFFS+) ger en tydlig bild i såväl direkt och indirekt solljus som i mörker och har dessutom en extremt bra betraktningsvinkel på hela 180° tack vare VAD-tekniken.

En stor nyhet i nya 500-serien är den inbyggda seriella RS232-porten som ger möjlighet till säker och stabil kommunikation med diverse mätinstrument, givare och annan kringutrustning. I kombination med dubbla kameror, inbyggd WiFi, WWAN 3G, GPS, Bluetooth och en expansionsmodul för exempelvis 4G LTE och POS-tillämpningar
sammanfogas alla detaljer och komponenter till en mycket intelligent och prisvärd Tablet PC.

Källa: www.forest-it.se

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT/Digital Kommunikation

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *