Content pages
Tyska skogsforskare trend­spanar på Elmia Wood | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tyska skogsforskare trend­spanar på Elmia Wood

Tyska skogsforskningsinstitutet KWF, Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik , ordnar återigen sin populära Forsttreff på Elmia Wood.


Tyska skogsforskningsinstitutet KWF, Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik , ordnar återigen sin populära Forsttreff på Elmia Wood. KWF arrangerar mässor i Tyskland och söker ständigt efter nya innovationer och idéer för skogsbruket. Deras Forsttreff på Elmia Wood kommer att erbjuda ett unikt tillfälle att diskutera och utvärdera alla nyheter på mässan.

-Vi skickar ut information till varje utställare och ber dem också att ge oss sina ”nyckelord” för att se vilka nyheter de har och vi kommer också att ha en dialog med den tyskspråkiga pressen. Vår Forsttreff på Elmia Wood var en succé förra gången 2009 och det kommer att bli ännu större nu, säger Reiner Hofmann på KFW.

KWF: s representanter, Reiner Hofmann och Peter Brehl, besökte Elmia i slutet av April för att diskutera och presentera sina idéer inför Elmia Wood 2013. Runt 5 000 besökare på Elmia Wood kommer från Tyskland, och många av dem reser till mässan tack vare KWF.

-Förra gången, 2009, gick vi bara runt på mässan och bjöd in och samlade besökare för möten varje kväll. Det var riktigt lyckat, hundratals människor kom till vår monter i slutet av dagarna, minns Reiner Hofmann.

Den här gången kommer de nu att förbereda det mer i temadiskussioner, med olika teman varje dag.

-Varje diskussion kommer att inledas med en kort summering av Elmia Wood, om nyheter för dagen på mässan, och sedan går vi till ämnet, temat för dagen, och lämnar ut mikrofonen till den som är guide för det, säger Reiner Hofmann.

{loadposition contentbanner}

KWF ser fram mot många intressanta diskussioner. De har redan kontaktat flera innovatörer och utställare och bjudit in dem att delta i deras Forsttreff-kvällar.

-Det här kommer att bli en unik chans att träffa och diskutera direkt med experter inom skogsbruk, för att få de rätta frågorna och en direkt dialog och kontrollera marknaden för alla nya spännande saker som vi ser på mässan. Märkliga saker kommer hela tiden från små uppfinnare, som den svenska “Salamander” och “The Beast”. Nya idéer som dessa kan utvärderas, “vad är utsikterna för framtiden, detta år eller för de kommande tio åren? “,” Och är det en passande lösning överallt, var kommer marknaden att kunna vara?”. Det kommer att bli en hel del intressanta frågor och diskussioner efter varje dags besök på Elmia Wood i KWFs monter på mässan, lovar Reiner Hofmann.

Elmia Wood 5-8 juni 2013

Grundidén bakom Elmias skogsmässor är att maskiner och teknik för modernt skogsbruk ska visas upp i sin rätta miljö – i skogen. En aktiv mässa med demonstrationer, som speglar det skogsbruk som normalt bedrivs i Skandinavien. Elmia Wood är världens största skogsmässa och hålls vart fjärde år i skogarna runt Jönköping.

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Evenemangsnytt

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *