Content pages
Knowit satsar i Örebro | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Knowit satsar i ÖrebroKnowit stärker sin lokala närvaro i Örebro med ett nytt bolag. Etableringen ligger i linje med Knowits strategi att bedriva verksamhet i kundernas geografiska närhet. Pia Engwall är vd för bolaget, vars operativa verksamhet startar under augusti. Målet är att under den första fasen rekrytera 15 konsulter. Bolaget kommer inledningsvis att erbjuda tjänster inom projektledning, test, systemutveckling och arkitektur till främst lokalt etablerade kunder.

I Örebro erbjuder Knowit främst tjänster inom systemutveckling och projektledning. Pia Engwall som är vd har lång erfarenhet från IT-konsult­verksamhet. Hon kommer närmast från Nethouse i Örebro där hon tidigare var vd.

{loadposition contentbanner}

– Jag ser verkligen fram emot att få vara med och bygga upp ett helt nytt IT-bolag i Örebro. Knowit är ett mycket spännande bolag med ett starkt varumärke. Det som lockar mig är den kompetens som finns i bolaget med 1800 specialister och företagets strategi. Knowit har hittat ett sätt för att skapa förutsättningar för ett lokalt entreprenörskap, samtidigt som de främjar samarbetet inom koncernen. Det sättet att arbeta garanterar en säker och kostnadseffektiv leverans med hög kvalitet för våra kunder, och det gillar jag, säger Pia Engwall, vd för Knowit Örebro.

Genom etableringen i Örebro erbjuds kunderna lokala kontaktpersoner och specialister i sina projekt. Genom att etablera en lokal enhet skapas också förutsättningar för en kultur av starkt entreprenörskap, där varje bolag utvecklar sin affärsverksamhet efter den lokala marknadens förutsättningar.

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT/Digital Kommunikation

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *