Content pages
Biluthyrare för alla tillfällen | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Biluthyrare för alla tillfällen

Niels och Morten på Aviskontoret i Rönne.


Vi träffar två trevliga killar, först i samband med att vi hyr en bil på flygplatsen i Rönne, Martin Zarp, platschef och Niels Laeså, uthyrare, som har flera år i branschen.  Tillsammans tar de emot Sven-Erik Hasselqvist och mig väldigt hjärtligt.

Avis, Bornholm, har två utlämningsställen, ett på flygplatsen och ett i centrala Rönne. Sommartid finns även möjlighet att hyra direkt uppe i Allinge vid Bornholm Express ankomst.

Totalt finns 45 bilar att hyra ut, sommartid är det 55, i alla storlekar. Avis ger ett fast pris för de dagar bilen hyrs, och här finns bilar för alla behov, från en småbil till den som åker ensam till familjens större behov av fordon. Det enda man behöver tänka på är att bensintanken ska vara full när man lämnar tillbaka bilen, lätt och enkelt.

Lite speciellt för Avis här på Bornholm är att de kan erbjuda en så kallat ”Incoming rate”. Det innebär att folk som inte bor på Bornholm kan hyra billigare. Man kan hämta sin bil på flygplatsen, eller i centrum, allt efter önskemål.

Kunderna vintertid är oftast som man säger på danska ”forrettningsfolk”, det vill säga företagare.

–annons–

Under sommaren kommer det oftast turister från Sverige, Tyskland, Norge, Polen och givetvis övriga Danmark. Det senaste året har även amerikanare sökt sig hit och då ser Martin och Niels till att alla önskemål tillgodoses. De har normalt öppet varje dag från klockan 07:00 till 23:00. Om man kommer överens om det, går det bra att lämna åter bilen efter kontorstid. För den som så önskar kan man boka bil på internet. Adressen är www.avis.se/hyrbil/Europa/Danmark/Roenne/Roenne-Bornholm-Flygplats-(RNN och här kan man göra en förfrågan på vad det kostar oh ange om man har eventuella rabatter.

Nu när semestern börjar närma sig kan det vara läge att boka en bekväm semester på solskensön. Avis biluthyrning på Rönne Bornholm Flygplats, ger dig ett enkelt och säkert sätt att ta dig runt den vackra danska steniga ön som är känd för det härliga solskenet, fina stränder, nyrökt sill och vackra sevärdheter.

På flygplatsen och i centrala Rönne hittar du ett stort utbud av väl underhållna hyrbilar till konkurrenskraftiga priser. Med en hyrbil från Avis, så uppnår du fullständig frihet att resa och ta sig runt mellan de många attraktionerna på ön. Upptäck Danmarks finaste sand på Dueodde strand där det är lätt att hitta en fin plats i lä bland de många dynerna. Efter badresan kan du ta en tur till Hasle och smaka på ”Solen över Gudhjem” som är en nyrökt sill med rå äggula och färsk hackad gräslök.

Bornholm erbjuder många olika aktiviteter för hela familjen. Boka hyrbil på Avis och ta med barnen till nöjesparken Joboland, där de kan leka i den stora vattenparken. Du kan också besöka Barnens Zoo och se angorakaniner, mohairgetter, får med mera. Bornholm är ett ymnighetshorn av spännande aktiviteter och ska du hyra bil hos Avis biluthyrning så kommer du enkelt till alla delar av ön.

RESEARCH PER SVENSSON
TEXT FREDRIK MOBACK

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *