Content pages
Komplett plåtslageri i Timmersdala | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Komplett plåtslageri i Timmersdala
Timmersdala Plåtslageri AB tillverkar och monterar all slags plåt för byggindustrin. Företaget har också egen tillverkning och försäljning av plåtgarage, friggebodar och carportar.

Familjeföretaget Timmersdala Plåtslageri grundades 1964 och syssel­sätter idag sju anställda. Ägare är Janne Klasson och i företaget jobbar också hans söner Johan, Tom och Robin.

Timmersdala Plåtslageri har på senare tid utvidgat sin verksamhet och köpt ytterligare ett plåtslageri.

– Vi har en välutrustad maskinpark med alla erforderliga maskiner som behövs för att kunna möta dagens marknad, säger Janne Klasson.

Servar byggmästare
Företaget säljer även plåtdetaljer på måttbeställning samt korrugerad takplåt, hängrännor, stuprör med mera. De lägger om och kan även renovera befintliga papptak.

–annons–

– Vi jobbar åt flera olika husleverantörer och har idag 34 byggmästare som vi servar. Vi tillverkar efter ritningar och är duktiga på att lösa problem som kan uppstå, säger Janne Klasson.

Timmersdala Plåtslageri har en stor modern verkstad med en golvyta på cirka 400 kvadratmeter och ett kallager på cirka 380 kvadratmeter. De tillverkar aluminiumprofiler och har ett stort lager av olika typer av aluminium­plåt. Timmersdala tillverkar också beställningar i kopparplåt.

– Det är viktigt att ha ett stort lager för att snabbt kunna tillverka efter kundernas önskemål, menar Janne Klasson.

En bred kunskap inom plåtslageri och nöjda kunder är kännetecknande för Timmersdala Plåtslageri AB.

Anders Enkvist

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Tema Näringsliv

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *