Content pages
Pracht belysning för tunnlar, kylrum och industri | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Pracht belysning för tunnlar, kylrum och industri


Tyska Pracht etablerades redan år 1924 och är idag ett världsomspännande företag som tillverkar belysning för många olika typer av miljöer. Huvud­områdena är belysning för industri, livsmedelsproduktion, trafik och arkitektur och de har därtill ett mycket intressant sortiment med vandaltålig belysning.

Från det vandaltåliga sortimentet presenteras till att börja med Troja, en flexibel armatur som trots sin robusthet ger ett lätt och luftigt intryck. Troja består av en extruderad aluminiumprofil och en slagtålig PC-kupa (IK10). Som standard är den vitlackerad men kan fås i valfri RAL-färg.

{loadposition contentbanner}

Troja är lämplig för belysning av tunnlar och G/C-passager, den är slagtålig och håller IP65 och har dold montering för att bättre motstå vandalism.

Pracht lägger i sin design stor vikt vid att armaturerna ska vara lätta att installera och underhålla och Troja är inget undantag. Kabelgenom­föringarna är dolda och det finns en kabelränna integrerad längs armaturens sida, allt för att göra installationen så ren som möjligt.

Källa: Flux

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Energi

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *