Content pages
Axfood tecknar nytt 5-årsavtal med Kontanten | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Axfood tecknar nytt 5-årsavtal med Kontanten


Axfood och Kontanten förstärker sitt samarbete kring uttagsautomater och tecknar nytt samarbetsavtal som sträcker sig fram till 2017.

Partnerna har samarbetat sedan 2006, när Axfood för första gången valde Kontanten som leverantör av uttagsautomater inom butikskoncepten Willys, Willys hemma, PrisXtra och Hemköp. Den första uttagsautomaten installerades för snart sex år sedan och drygt 130 Kontanten-automater har driftsatts sedan dess. Tillväxten, som fortsätter under de kommande åren, sker både på helt nya platser men också genom utbyten av bankägda bankomater.  

– Vi ser uttagsautomater som en naturlig del av tjänsteutbudet inom Axfood, säger John Svensson, ansvarig för affärsutveckling av tjänster i butik. Även om kortanvändningen ökar i våra butiker behövs en god tillgång till kontanter, inte minst nu när alltfler banker drar ner på sina kontanttjänster.

{loadposition contentbanner}

– Kontanten har visat på ett effektivt och professionellt arbetssätt både när det gäller etablering av nya automater och drift av de installerade automaterna, med mycket hög tillgänglighet och servicegrad, fortsätter John Svensson.

– Med över 20% av våra svenska uttagsautomater inom sina butiker är Axfood en mycket stor och viktig kund och varje månad besöker över en halv miljon svenskar Kontantens automater på Willys, Hemköp och PrisXtra, säger Patrick Nordwall, försäljningschef och en av grundarna av Kontanten. Det är därför glädjande att vi får fortsätta vårt samarbete i många år framöver. Tillsammans kan vi också fortsätta att förbättra tillgängligheten till kontanter i Sverige och också utveckla nya tjänster.

Källa: Kontanten

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Ekonomi

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *