Content pages
Coor öppnar verksamhet och ny­anställer i Oxelösund och Nyköping | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Coor öppnar verksamhet och ny­anställer i Oxelösund och Nyköping

Foto: Pierre Zoetterman, BananaBlue.

Coor Service Management öppnar en filial i Oxelösund och anställer nya med­arbetare. Ambitionen är att utveckla verksamheten. Invigningen sker den 26 april.

Coor har varit verksamt i Oxelösund i flera år men väljer nu att etablerar sig på orten i egna lokaler. I ett första skede kommer sex medarbetare att anställas till den ny­öppnade verksamheten som bedrivs på Baraområdet i Oxelösund. På sikt planerar Coor att utveckla verksamheten och fler kan komma att anställas.

Ambitionen med den nya filialen i Oxelösund är att erbjuda kunderna i regionen Coors hela utbud av service­tjänster. Coor har ett brett sortiment av industriservicetjänster (t.ex. sanering, truckservice) fastighetsservice (ventilation, el) och arbetsplatsservice (lokalvård, telefoni).

{loadposition contentbanner}

– Vi bedömer Oxelösund och Nyköping som en tillväxtregion. Här finns världsledande företag inom fler branscher, Vi upplever att vi kommer att få goda framtidsutsikter genom att etablera oss här, säger Jan Carreman, affärsenhetschef i Coor.

Genom etableringen är målsättningen att få en bredare kundbas. Sedan länge har företaget kundrelationer i området med bland annat SSAB och EMEA AB.

– Vår förhoppning är att bli en ännu starkare partner till våra befintliga kunder i området. Givetvis har vi även som mål att hitta nya kunder, och med det breda tjänsteutbud vi har, är våra förhoppningar stora om en god och stabil tillväxt, säger affärsenhetschef Jan Carreman.

Källa: Coor Service Management

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bygg/Fastighet

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *