Content pages
Rosengårds stadsdels­chef nominerad till Årets Offentliga Chef 2012 | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Rosengårds stadsdels­chef nominerad till Årets Offentliga Chef 2012

Eva Ahlgren, stadsdelschef i Rosengård, Malmö stad.

Eva Ahlgren, stadsdelschef i Rosengård, har som enda skåning nominerats till priset “Årets offentliga chef 2012”. Tanken bakom det nyinstiftade priset är att lyfta de chefer som arbetar inom offentlig verksamhet i Sverige och som genom sitt goda ledarskap lyckas motivera, engagera och inspirera sina medarbetare.

– Jag blir så otroligt glad och det första jag tänker på är att inte bara jag och mina medarbetare i Rosengård som behöver detta nu, utan hela Malmö, säger Eva Ahlgren.

Bakom priset står bland annat tidskriften Offentliga affärer, fackförbunden Vision och ST samt Sveriges Kommuner och Landsting, SKL. Sammanlagt har åtta olika offentliga chefer från hela landet nominerats, varav Eva Ahlgren är den enda nominerade i Skåne.

{loadposition contentbanner}

De kriterier juryn har utgått från har varit att man som chef ska ha en stor förmåga att låta sina egna ledare utvecklas och växa. Dessutom ska man också på ett mycket bra sätt kunna motivera, engagera och inspirera sina medarbetare.

– Vi har instiftat det här priset för att det behövs och för att det inte tidigare funnits något liknande för chefer inom det offentliga, säger Urban Nilsson, ansvarig utgivare på Offentliga affärer. Det finns så många fantastiska chefer och ledare i vårt land som är värda att lyftas.

Vinnaren kommer att koras i Stockholm den 10-11 maj på arrangemanget Offentlig Chef 2012. Men Eva Ahlgren känner sig som en vinnare oavsett hur det går.

– Personligen är det en fantastisk bekräftelse oavsett. Jag känner så starkt för mitt uppdrag och att detta får lysa igenom på det här viset är belöning nog för mig.

Källa: Malmö stad

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Evenemangsnytt

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *