Content pages
Domsjö Fabriker optimerar den dagliga driften | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Domsjö Fabriker optimerar den dagliga driften


Det är optimering av sodapannorna som ligger i fokus när Domsjö Fabriker nu implementerar Capee Action Station. Med snabb tillgång till stora mängder driftdata blir det enkelt att diskutera driftfrågeställningar med alla fakta på bordet. Det gör att driften kan vässas lite varje dag.

– Vi har köpt Capee Action Station för att utvärdera under ett år. Optimering av sodapannorna kommer i första hand. Förhoppningen är att vi kan hitta samband i processen som vi tidigare inte sett eller skulle ta alldeles för mycket tid i anspråk att hitta genom att manuellt gå igenom massor med trender. Kan garantera att vi missar trender och data idag. Det finns många kronor att spara om vi kan hitta något ytterligare att optimera. Det gäller att ha både kunnande, erfarenhet och rätt verktyg, säger Krister Lundgren, produktionstekniker på Domsjö Fabriker.

{loadposition contentbanner}

– Vi är mycket glada att Domsjö Fabriker, på samma sätt som Lantmännen och Vattenfall, tar nästa kliv för att faktaunderbygga driftsbeslut i realtid. Vi ser med tillförsikt fram emot resultatet av samspelet mellan driftdata och deras stora kunskap om sodapannorna, säger Peter Nilsson, VD på Capee Group.

Källa: Capee Group

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!


SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Industri

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *