Content pages
Bravida sköter fastighets­­driften av Vällingby City | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Bravida sköter fastighets­­driften av Vällingby City

Vällingby City.

Bravida TSM (Technical Service Management) har fått i uppdrag att under två år sköta fastighetsdriften av köp­centrumet Vällingby City i Stockholm. Ordervärdet uppgår till cirka 12 miljoner kronor.

Från och med årsskiftet ansvarar Bravida för fastighetsdriften av köpcentrumet Vällingby City. Peter Appelgren, centrumchef för Vällingby City på Newsec Asset Management, förklarar att det är viktigt med en kompetent partner som kan hantera den här typen av komplexa uppdrag.

{loadposition contentbanner}

– Bravida har visat upp goda exempel. Vi känner oss trygga att arbeta tillsammans med uppdraget att förvalta och utveckla Vällingby City åt Svenska Bostäder, säger Peter Appelgren, Newsec Asset Management.

Mario Decarlini är kundansvarig på Bravida TSM och berättar att Bravida är vana att sköta teknisk drift i den här typen av miljöer.

– Vi arbetar i dag med flera stora kedjor inom handeln, bland annat Varner-Gruppen som ansvarar för ett tusental butiker i hela Norden. För oss är tydliga rutiner och processer avgörande för vår framgång, säger Mario Decarlini.

Vällingby City omfattar 200 butiker och har en totalyta på 45 000 kvadratmeter. Vidare finns 15 000 kvadratmeter kontorsyta och 2 100 garageplatser.    

Beställare av fastighetsdriften är Svenska Bostäder.

Källa: Bravida

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bygg/Fastighet

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *