Content pages
SMS-lösning breddar M2M | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

SMS-lösning breddar M2M


Induo lanserar ESIM264a, en produkt som möjliggör övervakning och styrning via SMS i mindre automations­applikationer. ESIM264a byggs efter individuella behov men Induo menar att den ändå är ett konkurrenskraftigt alternativ till PLC-utrustning och tar sikte på mindre applikationer där PLC baserade system blir för kostsamma att installera.


“ESIM264a passar de mindre, priskänsliga M2M applikationerna där det inte är lönsamt att installera en PLC för styrning och övervakning. Vår produkt kan hantera de mest grundläggande automationsapplikationerna som idag står oövervakade i brist på intressanta alternativ” menar Ulf Seijmer, marknadsansvarig och delägare Induo.

{loadposition contentbanner}

ESIM264a levereras som en komplett enhet med möjlighet att övervaka tolv funktioner och styra ytterligare  tolv utgångar via SMS. Därtill kan den kompletteras med en temperatursensor som kan leverera realtidstemperatur samt larma om satta temperaturgränser passeras.  ESIM264a kan hantera fem användare och är inbyggd i en IP65-klassad kapsling med inbyggt backupbatteri. Enheten levereras färdigkonfigurerad och behöver bara anslutas till 230 V. För att passa olika system sätter Induo ihop produkten baserat på varje kunds behov och levererar den idriftsättningsklar med kopplingsschema. ESIM264a har inbyggd GSM-enhet och fungerar med valfri operatör.

Källa: Induo

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT/Digital Kommunikation

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *