Content pages
7 000 kvm profilkontor ledigt på Sturegatan 10 | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

7 000 kvm profilkontor ledigt på Sturegatan 10


Vid årsskiftet blir 7 000 kvm vakant i fastigheten som kanske är mest känd som gamla  ”Lydmar Hotel”. Fastigheten kommer här efter gå under namnet Sturegatan 10.

Byggnaden uppfördes 1928 och har under åren haft olika skepnader som bland annat huvudkontor för välkända företag samt hotell. Efter det att Lydmar Hotel flyttat ut genomfördes 2007 en omfattande renovering där våningsplanen öppnades upp och standard samt teknik uppdaterades. Sturegatan 10 blev sedan återigen huvudkontor för ett välkänt börsbolag.

Fastighetens totala yta uppgår till ca 7 000 kvm som blir vakant vid årsskiftet 2012/2013. Byggnadens flexibilitet tillgodoser marknadens höga krav på moderna kontor och representationsytor i en spännande produkt. Sturegatan 10 kan med fördel omvandlas till en attraktiv lösning för flera hyresgäster eller bibehållas som idag för en hyresgäst.

{loadposition contentbanner}

– Detta är ett tillfälle att ta vara på för företag som söker ett profilstarkt kontor i bästa läge med en möjlighet till ett ”eget” hus mer eller mindre på Stureplan säger Magnus Carlsson på Jones Lang LaSalle.

Jones Lang LaSalle och Aberdeen Asset Management samarbetar i uthyrningen av fastigheten Humlegården 57 som ägs av Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv.

Källa: Jones Lang LaSalle

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bygg/Fastighet

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *