Content pages
Åkerier med chans till 100000 kr | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Åkerier med chans till 100000 kr


Den 9 maj delas Stora Åkeripriset ut. Det är fjärde året i rad som Sveriges Åkeriföretag uppmärksammar företag som satsar på miljö, lönsamhet, personal, trafiksäkerhet och innovation. Priset på 100 000 kronor delas ut till det åkeri som med störst framgång drivit dessa frågor under 2011.

– Med Stora Åkeripriset sätter vi ljuset på framgångsrika åkeriföretag, säger Johan Lindström, verkställande direktör på Sveriges Åkeriföretag.

Av de ursprungligen 45 nominerade företagen har 6 gått vidare till finalen. Vinnaren bland dessa presenteras på Stora Åkeridagen som i år gästas av arbetsmarknadsminister Hillevi Engström och där debatterna styrs Jenny Strömstedt, känd journalist och programledare.

{loadposition contentbanner}

Prissumman på 100 000 kronor har skänkts av Greater Than och bakom priset står Sveriges Åkeriföretag, QIII, NTF och Greater Than. Prissumman ska gå till en fortsatt utveckling av det vinnande företaget.

De sex nominerade företagen är:

Alfa Quality Moving, Jönköping
Jan-Olof Sundbergs Åkeri, Herrljunga
JB Transport AB, Vrigstad
Kaj Johanssons Åkeri, Vännäsby
Wibax Logistics, Piteå
Lindströms Transport AB, Luleå

Stora Åkeridagen äger rum onsdagen den 9 maj kl. 13.30 – 18.00 på Teaterskeppet, Skeppsbrokajen, nedanför slottet i Stockholm. Utdelning av Stora Åkeripriset sker kl. 17:00.

Källa: Sveriges Åkeriföretag

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Evenemangsnytt

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *