Content pages
CENTRO etablerar sig i Malmö | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

CENTRO etablerar sig i Malmö

CENTRO kakel och klinker.

Efter att ha servat Stockholms kakelproffs sedan 1968 gick Centro för några år sedan vidare till de närliggande orterna Uppsala, Norrtälje och Norrköping. Nu är det dags för oss att ta nästa stora kliv i vår utveckling och i april öppnar vi vår första Centro Proffsbutik i Malmö. På Höjdrodergatan i Bulltofta öppnar vi en ren yrkesbutik med integrerad kakelstudio för kakelproffs och deras beställare. Ett centrum och en klubblokal för Malmös många kakelproffs kort och gott.

“Det är med stor förväntan och entusiasm som vi tagit oss an uppgiften att ta Centro Proffsbutik till Malmö – en region som precis som Stockholm och Uppsala där vi redan finns växer hela tiden. Våra yrkesbutiker för kakelproffs är stommen i verksamheten och vi känner nu att tiden är mogen för Centro och Malmös många duktiga plattsättare att mötas. Vår ambition – att hjälpa yrkesmannen i hans vardag – är ledstjärnan, och vi är säkra på att Malmös kakelproffs, precis som deras kollegor norrut uppskattar en kakelbutik på deras villkor”, säger Michael Johansson, VD på Centro kakel och klinker AB.

{loadposition contentbanner}

Anläggningen färdigställs i detta nu och öppnar tisdagen den 17 april för att bjuda på vår första dagliga Centrofrukost till hungriga plattsättare och andra hantverksgrupper med kakel och klinker som gemensam nämnare.

Här finner du ett välsorterat sortiment verktyg och maskiner för plattsättare och andra som jobbar dagligen med keramiska byggprodukter och golvavjämning. Tillsammans med tre olika proffsvarumärken (Schönox, Weber och Centro Pro System) inom fäst, fog, tät och avjämning skapar det grunden i vårt erbjudande till yrkesfolk inom kakel och klinker i Malmö. Längre in i lokalen hittar man vår kakel & klinkerstudio med noga utvalt kakel, klinker och mosaik – ett provbibliotek avsett för dig som är plattsättare, byggare eller arkitekt.

Källa: CENTRO

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bygg/Fastighet

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *