Content pages
F-Secure lanserar nya molntjänsten Content Anywhere för operatörer | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

F-Secure lanserar nya molntjänsten Content Anywhere för operatörer


Med nya tjänsten Content Anywhere tar F-Secure klivet in på marknaden för molntjänster och ger svenska operatörer möjligheten att skräddarsy unika molnlösningar för sina kunder.

Med Content Anywhere kan användare enkelt lagra, synkronisera och dela sitt digitala liv med de man vill, och komma åt innehållet var som helst oavsett om man använder en surfplatta, mobiltelefon eller dator.

F-Secure är sedan många år tillbaka en etablerad aktör på marknaden för antivirusskydd och den nya inriktningen mot molnbaserade lösningar gör det möjligt för operatörer att erbjuda sina kunder en säker molntjänst framtagen av F-Secures experter inom it-säkerhet.

{loadposition contentbanner}

– I publika tjänster som erbjuder delning av digitalt innehåll, Facebook till exempel, har konsumenten sällan full kontroll över var deras material kan komma att hamna i slutändan. Molntekniken innebär att operatörer spelar en betydande roll för konsumenten genom att kunna vara en lokal och pålitlig leverantör av tjänster för digitalt innehåll, säger Christer Spörndly, Sverigechef på F-Secure.

I takt med att människors digitala liv blir alltmer omfattande, ställs också högre krav på en säker plats för lagring och delning av digitalt innehåll. Siffror från en undersökning* visar att 93 procent anser att det är mycket viktigt att förhindra att digitalt innehåll går förlorat. Vidare säger 88 procent att de skulle vilja att deras telefon- och nätoperatörer erbjöd skräddarsydda tjänster för digitalt innehåll.

– Jag är övertygad om att de operatörer som väljer att erbjuda sina kunder tillgång till allt sitt digitala material på ett enkelt och säkert sätt har mycket att tjäna på detta. Att bygga in molntjänster i sitt erbjudande innebär inte enbart möjligheter till högre intäkter och nöjdare kunder. Att implementera denna typ av tjänster innebär också goda chanser att attrahera nya kunder, säger Christer Spörndly, Sverigechef på F-Secure.

Källa: F-Secure

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT/Digital Kommunikation

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *