Content pages
Trygg säkerhetsfilm skapar ljusare butiker | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Trygg säkerhetsfilm skapar ljusare butiker


För affärslokaler på utsatta lägen och med risk för vandalism är säkerhetsfilm som fästs på skyltfönstret ett bra och tryggt alternativ. Krossas skyltfönstret håller filmen kvar glassplittret. Genom att kombinera transparant säkerhetsfilm med dekorfilmer skapas tydliga profiler som dessutom släpper in dagsljuset i lokalen.

Systemtext har under hösten monterat säkerhetsfilm bland annat hos COOP Extra i Jakobsberg och i Lund.

– Säkerhetsfilmen är en bra lösning som möter alla våra behov. Filmen är ett komplement till larmet och innebär trygghet för centrumledningen i Jakobsberg, för COOP Extra och allmänheten. Går fönstren sönder kommer ingen till skada. Risken för att splitter sprids i lokalen minskar, samtidigt som färre varor tvingas till destruktion. Filmerna är dessutom svåra ta sig igenom, säger Pernilla Höglund, samordnare COOP-butikerna.

{loadposition contentbanner}

Systemtext lanserar två olika typer av säkerhetsfilm, 3M™ Safety Film Ultra och 3M™ Safety Film Safety S140. Båda monteras på glasets insida. Filmerna är extremt motståndskraftiga och 40 gånger rivstarkare än andra säkerhetsfilmer på marknaden med samma tjocklek . Filmerna är mycket tåliga mot slag, vilket minimerar riskerna för ”smash and grab” rån. Filmerna skyddar också effektivt mot skador orsakade av glassplitter och håller ihop glasbitarna på ett säkert sätt.

Egenskaper (på 6 mm enkelglas):
Reflekterad solenergi (TSER) 20 %
Reducering av reflektioner: 2 %
G-värde: 0.80
Reducering av UV-strålning: 98 %

Källa: Systemtext

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bygg/Fastighet

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *