Content pages
Axis tecknar distributörs­avtal med ADI på den svenska marknaden | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Axis tecknar distributörs­avtal med ADI på den svenska marknaden


Axis Communications och ADI har från och med 1 februari 2012 tecknat avtal för distribution av Axis nätverksvideo- produkter på den svenska marknaden. Kunder i Sverige kommer nu att få utökad tillgång till Axis nätverksvideo- produkter samt expertkunskap och service från ADI.

– Som en av de ledande globala säkerhetsdistributörerna, är ADI en strategiskt viktig  samarbetspartner för Axis Communications. ADI har den bredd och kompetens som krävs för att vara med och driva övergången från analog till digital övervakning på den svenska marknaden och ADI blir ett viktigt tillskott till vår distributörskanal, säger Phil Doyle, Regional Director Northern Europe, Axis Communications.

{loadposition contentbanner}

Axis breda nätverksvideoportfölj passar bra in i ADIs utbud av säkerhetsprodukter och lösningar som vänder sig till hela övervakningsmarknaden.

– Detta avtal innebär ett stort steg framåt för vår satsning på nätverksvideo. Idag är Axis en betydande leverantör till ADI på den globala marknaden och att ADI Sverige nu också har avtal med den ledande tillverkaren av nätverkskameror är ett naturligt steg. Axis kompletterar vårt sortiment av nätverksvideo där vi idag också har de ledande mjukvaruleverantörerna, säger Anders Henning, VD ADI Sverige.

Axis är med 25 år på marknaden en av pionärerna inom nätverksprodukter, och var det första företag som introducerade en nätverksvideokamera 1996. Företaget är erkänt som den globala marknadsledaren av nätverksvideokameror.

Källa: Axis Communications

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!


SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT/Digital Kommunikation

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *