Content pages
Konferens 1-2 februari; Arbeta smart i planering och byggande | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Konferens 1-2 februari; Arbeta smart i planering och byggande


Den 1-2 februari i Stockholm arrangerar Boverket och branschorganisationen inom geografisk IT, ULI Geoforum seminariet  Arbeta smart i planering & byggande. Det är det trettonde seminariet om smarta metoder – framförallt GIS/geografisk IT – i planering och byggande.

Liksom tidigare har vi valt ut de senaste intressanta praktikfallen hos kommuner och myndigheter. Seminariet kommer att ha fokus på hur hållbar utveckling kan hanteras i planeringsprocessen med hjälp av PBL, Plan- och bygglagen.

{loadposition contentbanner}

Exemplen tar upp de olika aspekterna – sociala (tryggt och jämt), ekologiska (vindkraft, vatten, grönska), kulturella (arkitektur, integration, mångkultur) respektive samhällsekonomiska (multikriterieanalyser, planeringsunderlag från RUP). Seminariet innehåller en kavalkad över nya arbetssätt som prövats eller gamla metoder som effektiviserats med stöd av nya media och verktyg. Det finns även chans att lyssna till praktiska demonstrationer av företag som tillhandahåller moderna informationstjänster och mediala produkter i arbetet för en god bebyggd miljö och hållbar utveckling.

Källa: ULI Geoforum

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Evenemangsnytt

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *