Content pages
Säkerhet och skicklighet i fokus när truckarna intar mäss­golvet | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Säkerhet och skicklighet i fokus när truckarna intar mäss­golvet


När truckarna är med på Logistik & Transport garanteras full fart och spännande aktiviteter varje dag. Var med om att rösta fram Sveriges skickligaste truckförare, den snyggaste trucken och lyssna på en av motorsportens riktigt stora stjärnor – Tina Thörner.

För att bidra till att minska antalet olyckor och öka säkerheten arrangerar Maskinleverantörerna tillsammans med de utställande truckföretagen ett kostnadsfritt seminarium den 25 maj 2012: Säkerhet – kultur och attityd. Arbetsmiljöverket redovisar sitt projekt om arbetsplatsolyckor med truck 2011 och ämnet debatteras av Björn Hammar, Teknikföretagen och Carl-Axel Sundström samt Håkan Alsterhall, Arbetsmiljöverket.

{loadposition contentbanner}

En som vet vad attityd och kultur betyder för säkerheten är Tina Thörner. Och då handlar det inte om köra truck utan om världens tuffaste utmaningar för rallyförare – Dakarrallyt bland annat. Tina Thörner är en av världens mest meriterade kvinnor inom rallysporten. Historien om hur hon har nått dit är bara den värd ett mässbesök.

Vem blir Sveriges vassaste truckförare? Du kan själv vara med och rösta fram vinnaren. Förarna tävlar med tre olika trucktyper och deras precision och skicklighet kommer att sättas på prov, var så säkra. Tävlingen pågår varje dag den 22-25 maj.

Dessutom ägnas en del av mässan åt konst – nämligen att styla den vackraste eller fräckaste trucken. Professionella airbrush-artister dekorerar truckarna efter företagets önskemål. Snyggaste motivet vinner. Är du med och röstar, har du chansen att vinna Heaven 23:s berömda räkmackor för två personer. Vinnarna presenteras fredagen den 25 maj.

Källa: Svenska Mässan, Göteborg

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Evenemangsnytt

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *