Content pages
Temporent hyr ut en av Norrlands största modul­byggnader till SLU | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Temporent hyr ut en av Norrlands största modul­byggnader till SLU


På Umeås universitetsområde arbetar nu Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i en modulbyggnad med en yta på 2700 kvadratmeter. Medan SLU:s ordinarie lokaler byggs om kommer 150 medarbetare finnas i den tre våningar höga modulbyggnaden. Den är en av de största i Norrland och har levererats av Temporent.

– Temporära byggnader är ett modernt sätt att förse företag i förändring med lokaler. Det blir dessutom vanligare med större temporära byggnader, säger Nils Jonsson, Regionchef och ansvarig för SLU-projektet på Temporent.

– Våra modulbyggnader har en stålkonstruktion vilket gör att de är stabila nog för att ha flera våningar. De klarar dessutom av hård yttre påverkan från till exempel stora mängder snö, säger Nils Jonsson.

{loadposition contentbanner}

SLU:s temporära lokaler sträcker sig över 2700 kvadratmeter och tog endast åtta veckor att färdigställa från beställning tills det att lokalerna var färdiga att flytta in i.

– Vår styrka är att vi kan leverera bra lösningar på mycket kort tid, även om uppdraget är lika omfattande som SLU:s beställning var, säger Nils Johnsson.

SLU:s lokaler är uppdelade i fyra huskroppar med som mest tre våningar. I dessa byggnader finns både kontor och större möteslokaler. Två av huskropparna har även hiss.

– Rumsstandarden är bra och vi har fått ljusa och trevliga lokaler, säger Jenny Jakobsson, Servicechef på SLU, och den som är ansvarig för lokalerna.

SLU förväntas använda denna temporära lösning till våren 2013 då ombyggnaden av deras ordinarie lokaler ska vara färdig.

Källa: Temporent

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bygg/Fastighet

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *