Content pages
Lättinstallerad trådlös access för hotell och storföretag | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Lättinstallerad trådlös access för hotell och storföretag

På några minuter kan den här nya trådlösa accespunkten för trådlöst Internet installeras på det gamla LAN-uttaget. Kostnadseffektivt och enkelt för hotell, universitetens campus och större företag som behöver ge trådlös access till kunder och medarbetare i väl utspridda lokaler.

Extreme Networks har nu börjat leverera Altitude 4511. En smart trådlös access- punkt som på bara några minuter kan monteras på redan existerande ethernetuttag. Perfekt för hotell och företag som snabbt behöver rulla ut en trådlös lösning som är sammanlänkad med det trådbundna nätet.

Extreme Networks har nu börjat leverera en trådlös accesspunkt som enkelt kan monteras på redan existerande ethernetuttag. Det gör att företagen snabbt kan installera en trådlös enhet som ger nätaccess till 24 enheter med trådlös uppkoppling. Produkten är framtagen som en del av samarbetet med Motorola.

{loadposition contentbanner}

Altitude 4511 är utrustad med en kraftfull 802.11n-radiokrets med tillräcklig effekt för att täcka upp till tio rum på exempelvis ett hotell, kontor eller på ett campus. Det gör det möjligt att rulla ut en heltäckande trådlös lösning i en byggnad med 200 rum på bara ett par timmar.

Produkten passar för företag och verksamheter som snabbt behöver skapa en trådlös nätverksmiljö på ett enkelt, snabbt och kostnadseffektivt sätt.

Källa: Extreme Networks

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT/Digital Kommunikation

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *