Content pages
The Packaging Arena har tilldelats certifiering i Cluster Management Excellence | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

The Packaging Arena har tilldelats certifiering i Cluster Management Excellence

Sandra Eriksson, VD The Packaging Arena.

Det värmländska förpackningsklustret The Packaging Arena fortsätter att utmärka sig både på hemmaplan och internationellt. Nu har klustret tilldelats certifieringen European Cluster Excellence Initiative Bronze Label Certificate, en certifiering på initiativ av Europeiska kommissionen.

Europeiska kommissionen har lanserat ett antal klusterrelaterade projekt och initiativ som syftar till att förbättra klusterpolitiken inom Europa och förbättra effektiviteten i befintliga insatser inom europeiska kluster. 2009 startades Cluster-Excellence.eu – European Cluster Excellence Initiative – som utgör en central pelare i denna strategi.

{loadposition contentbanner}

– Det känns verkligen kul att vårt arbete uppmärksammas på det här sättet. Vi är experter på klusterarbete här i Värmland och många har blickarna vända hitåt av just den anledningen. Den fantastiska samverkan vi har mellan universitet, offentlighet och näringsliv i vår region är unik och det är något som många andra strävar efter, säger Sandra Eriksson VD The Packaging Arena.

Genom gränsöverskridande samarbeten, inriktning på innovation och nytt tänkande har The Packaging Arena föregått med gott exempel som en modell för framgångsrikt klusterarbete.

Källa: The Packaging Arena

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Infrastruktur

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *