Content pages
Klart för leverans av tredje generationens solljussystem från Parans | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Klart för leverans av tredje generationens solljussystem från Parans


Efter sommarens fabriksbrand är produktionen nu igång och tredje generationens Paranssystem kan nu äntligen levereras till kunder runt om i världen. – Det ser mycket lovande ut. De första 20 systemen sänds ut med start för ett par dagar sedan och vi har ytterligare ett 80-tal i orderboken, säger Nils Nilsson, VD för Parans Solar Lighting AB (publ). Bolaget erbjuder ett system för att transportera solljus till inomhus- miljöer med hjälp av fiberoptik.

Denna vecka levereras de första orderna från fabriken i Falköping till ett antal väntande kunder. Parans har under 2011 lanserat den tredje generationen Paranssystem. Orderboken har vuxit inför leveransstarten och produktionstakten är redan hög.

– Med förväntansfulla kunder och en orderbok på totalt 97 system redan då vi startar produktionen, är situationen mer än lovande, säger Parans VD Nils Nilsson. Vi levererar ett 20-tal system de närmaste veckorna och kommer sedan att fortsätta att beta av den växande orderboken i allt snabbare takt. Uppbyggnad och utbildning av återförsäljarnätverk och den växande skaran av nya agenter fortlöper planenligt.

{loadposition contentbanner}

Leveransstarten var planerad till augusti men försenades på grund av en brand i Sapas fabrik i Finspång som tillverkar profiler till systemet. De första sändningarna går nu till så olika destinationer som USA, Polen, Schweiz, Australien och Belgien. Industrilokaler, kontor och privatbostäder skall förses med det nya solljussystem från Parans.

– Vi har mycket jobb framför oss med att bearbeta dessa marknadssegment. Vi har kommit en bra bit på väg genom vårt existerande återförsäljarnätverk. Med produktionen igång, satsar vi nu på att öka vår närvaro i marknaden och fokuserar på utbildning av återförsäljare och försäljning av det nya produktsystemet, säger Nils Nilsson.

Källa: Parans Solar Lighting

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Energi

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *