Content pages
NCC hyr ut regionkontor till WSP i Göteborg | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

NCC hyr ut regionkontor till WSP i Göteborg


Konsultföretaget WSP flyttar sitt regionkontor till NCC:s nya kontorsfastighet på Ullevigatan 17-19. Kontoret blir klimatsmart och kommer att klara höga krav på god arbetsmiljö. WSP hyr 6500 kvadratmeter och inflyttning beräknas till februari 2013.

Fastigheten Ullevigatan 17-19 ligger vid infarten till Göteborg intill stadens arenor och evenemangsstråk. Läget är synligt och centralt med Göteborgs centralstation inom promenadavstånd. Fastighetens totala uthyrningsbara yta är 14000 kvadratmeter.

– Vi hälsar WSP varmt välkomna till en fastighet som har ett absolut toppläge i Göteborg. Fastigheten har dessutom mycket högt ställda miljökrav, ett område där vi är ledande i branschen. Att intresset för projektet är stort, avspeglas i de många pågående diskussioner vi har med hyresgäster i ett flertal olika branscher, säger Manne Aronsson, regionchef för NCC Property Development.

{loadposition contentbanner}

Ullevigatan 17-19 blir en GreenBuilding-fastighet och kommer att miljöklassas enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM. Fastigheten är fylld med klimatkloka lösningar som effektiv belysning för låg energianvändning samtidigt som WSP tecknar ett så kallat grönt hyresavtal som garanterar en lägre energikonsumtion. Lokalerna ingår i konceptet ”Future Office by NCC”, som är ett nordiskt koncept med målet att skapa attraktiva och hållbara arbetsplatser för framtiden.

– Vi tror på Göteborg som en viktig tillväxtregion och vårt nya kontor är en del i vår satsning att kunna erbjuda heltäckande regional kompetens. Kontoret motsvarar både de hållbarhetsfrågor vi arbetar med och de höga krav vi har på god arbetsmiljö, säger Mickey Johansson, vice VD på WSP Sverige.

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom hus och industri, transport och infrastruktur samt miljö och energi.

Källa: NCC

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!


SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bygg/Fastighet

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *