Content pages
Gästrike Återvinnare – årets avfallsbehandlare 2011! | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Gästrike Återvinnare – årets avfallsbehandlare 2011!


Gästrike Återvinnare är 2011 års vinnare av miljöpriset Swedish Recycling Award inom kategorin Årets avfallsbehandlare. Priset delades ut på Återvinningsgalan igår kväll.

– Vi är väldigt glada över att ha vunnit priset! Det är ett kvitto på att avfallshanteringen i vår region är bland de bästa i landet och att vi gjort rätt som fokuserat så starkt på invånarnas behov, säger en leende Thomas Nylund, förbundsdirektör på Gästrike Återvinnare.

Priset går till det företag som har avfallshantering/behandling som sin huvudverksamhet, och som på ett miljöriktigt, effektivt och lönsamt sätt bidragit till att göra avfallshanteringen till ett värde för kunden. I motiveringen fanns även ett tillägg för Gästrike Återvinnares höga kundnöjdhet samt för ett fenomenalt och innovativt informationsarbete.

– Vi blev lovordade för bland annat vårt fina informations- och kommunikationsarbete som har hjälpt till att höja kunskapsnivån hos regionens invånare. Det är deras noggranna sortering som gör skillnad, fortsätter Thomas.

Priset, som delades ut av Titti Schultz, radioprofil från Gävle, var ett glasfat gjort av återvunna champagneglas.

{loadposition contentbanner}

Gästrike Återvinnare har arbetat systematiskt under många år med att göra det lättare att göra rätt. Ökade öppettider på återvinningscentralerna, hjälp till fastighetsägare att införa sortering i miljörum och en rullande miljöstation för farligt avfall är bara några exempel på förbättringar som gjorts under de 10 år som förbundet funnits.

– Och arbetet med att göra sophanteringen både enklare och bättre pågår hela tiden, intygar Thomas Nylund. Vår vision är att tillsammans skapar vi vardagens miljöhjältar för en värld som räcker längre.

Priset Swedish Recycling Award delades ut på Återvinningsgalan den 1 december i Stockholm som arrangeras av Recycling & Miljöteknik. Priset instiftades för att premiera lysande innovationer, investeringar, personliga insatser eller produktförbättringar, som gjort avtryck i såväl företagets eller kommunens ekonomi som miljö.

Källa: Gästrike Återvinnare

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Evenemangsnytt

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *