Content pages
Bravida utför elinstallationer i Nya Triangeln i centrala Malmö | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Bravida utför elinstallationer i Nya Triangeln i centrala Malmö

Nya Triangeln i Malmö där Bravida utför elinstallationerna. Bild: FOJAB

Bravida har fått uppdraget att i partneringavtal med NCC genomföra elinstallationerna i projektet Nya Triangeln i centrala Malmö. Ordervärdet uppgår till cirka 50 miljoner kronor.


Elinstallationerna omfattar både garage, galleria, kontor och bostäder och har en totalyta på 43 000 kvadratmeter. Projektet kommer sysselsätta ett 20-tal medarbetare från Bravida.

Installationerna genomförs via ett partneringavtal mellan NCC och Bravida. Bravidas regionchef Bertil Olsson och NCC:s biträdande projektchef Lennart Björklund förklarar att alla är väl medvetna om vad partneringsamarbetet innebär.

{loadposition contentbanner}

– Vi känner väl till varandras organisationer tack vare tidigare samarbeten. Vi har ett gemensamt synsätt på arbetsuppgifterna, till exempel utförde vi arbetet med Malmö Arena tillsammans och vet vad som krävs för att genomföra det här på ett partneringmässigt sätt, säger regionchef Bertil Olsson på Bravida.

– Det här är ett komplext projekt där partneringupplägget passar bra. Med tanke på det centrala läget är exempelvis logistiken en stor utmaning. Alla inblandade vet att det krävs rätt inställning från dag ett för att vi ska få ut det mesta av det här samarbetet, säger NCC:s biträdande projektchef, Lennart Björklund.

Installationsarbetet påbörjas omgående och beräknas vara färdigt i etapper under 2013/2014. Totalentreprenör och utvecklare av projektet är NCC.

Parallellt med projektet utför Bravida för Vasakronans räkning el- och vs-installationer i det intilliggande köpcentret Triangeln.

Källa: Bravida

Håll koll – här får du SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bygg/Fastighet

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *