Content pages
Jones Lang LaSalle kammar hem prestige­uppdrag i Mälardalen | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Jones Lang LaSalle kammar hem prestige­uppdrag i Mälardalen

Håkan Pehrsson, chef Asset Management och Retail, Jones Lang LaSalle i Norden.


Eskilstunas största köpcentrum Tuna Park har fått en ny förvaltare. Från och med oktober i år tog Jones Lang LaSalle över både förvaltnings- och uthyrningsuppdraget av köpcentrumet. Upphandlingen var en av den nye ägaren Henderson Global Investors första åtgärder sedan de förvärvade galleriadelen från Alecta i september.

Handelsområdet Tuna Park invigdes 2004 och hör med sina 44 000 kvadratmeter försäljningsyta till de största i Mälardalsregionen. Jones Lang LaSalle har fått i uppdrag att förvalta galleriadelen, som omfattar 56 butiker och 16 000 kvadratmeter.

Jones Lang LaSalle har förutom förvaltningsuppdraget även ansvaret för uthyrning och omförhandling av befintliga ytor. I dagsläget finns ett fåtal vakanta ytor, och samtliga kontrakt kommer att omförhandlas under kommande tre år.

– Tuna Park är ett väl fungerande och omtyckt center med stor potential och som vi kommer att utveckla vidare tillsammans med Henderson, säger Fredrik Tellefsen, detaljhandelsutveckling och uthyrning på Jones Lang LaSalle.

{loadposition contentbanner}

Utöver gallerian består handelsplatsen Tuna Park av en stormarknad med Coop Forum, Systembolaget och Kronans Droghandel, samt en volymhandelsdel med butikerna Plantagen, Skopunkten, Expert Stormarknad, Kvik Kök, Kungsängen, TeamSportia och Mekonomen.

Källa: Jones Lang LaSalle

Häng med – skaffa SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!


SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bygg/Fastighet

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *