Content pages
Gästrike Återvinnare kan bli årets avfallsbehandlare | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Gästrike Återvinnare kan bli årets avfallsbehandlare

Foto: Gästrike Återvinnare.

Gästrike Återvinnare har nominerats av juryn för miljöpriset Swedish Recycling Award inom kategorin Årets avfallsbehandlare. Priset går till det företag som har avfallshantering/behandling som sin huvudverksamhet, och som på ett miljöriktigt, effektivt och lönsamt sätt bidragit till att göra avfallshanteringen till ett värde för kunden.

– Vi är väldigt glada över den här nomineringen. Det är tio år sen Gästrike Återvinnare bildades. Målet var just att skapa en effektiv avfallshantering i region med stort fokus på invånarnas behov, säger Thomas Nylund, förbundsdirektör på Gästrike Återvinnare.

– Vi har arbetat systematiskt under många år med att öka öppettiderna på återvinningscentralerna och infört sortering av matrester som blir fin kompostjord. Och för att höja kunskapen om avfallshanteringen hos våra invånare har vi satsat mycket på kommunikationsarbete, fortsätter Thomas.

{loadposition contentbanner}

Gästrike Återvinnare är också kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001. Att kunderna är nöjda bekräftas av den årliga kundundersökningen som visar att hela 98 % är nöjda med den service de får från Gästrike Återvinnare.

Priset Swedish Recycling Award delas ut på Återvinningsgalan den 1 december i Stockholm som arrangeras av Recycling & Miljöteknik.Priset instiftades för att premiera lysande innovationer, investeringar, personliga insatser eller produktförbättringar, som gjort avtryck i såväl företagets eller kommunens ekonomi som miljö.

Källa: Gästrike Återvinnare

Häng med – skaffa SvenskLeverantorstidning.se:s nyhetsbrev!


SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Evenemangsnytt

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *