Content pages
Aura Light levererar belysnings­lösning till sjukhuset i Aix-en-Provence | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Aura Light levererar belysnings­lösning till sjukhuset i Aix-en-Provence

Belysningsföretaget Aura Light har fått en order från Centre Hospitalier Pays d’Aix i Aix-en-Provence på energibesparande Long Life-lösningar för belysningen. Dessa lösningar kommer att minska sjukhusets energiförbrukning med 55 % och ge en årlig kostnadsbesparing på 37000 Euro.

– Med Aura Lights belysningslösning kommer vi att kunna ge våra patienter och vårdpersonal bättre komfort samtidigt som vi sänker våra underhållskostnader och minskar miljöpåverkan, säger Dominique Del Negro, chef för den eltekniska avdelningen på sjukhuset.

Sjukhuset har ett belysningssystem bestående av 15 000 lysrör. Minskningen i energiförbrukningen blir 55 %, eller 657 kWh/år och CO2-utsläppen kommer att minska med 81 ton/år.

{loadposition contentbanner}

– Vi är glada att Aura Light kan samarbeta med sjukhuset för att modernisera deras lokaler, uppnå besparingarna och förbättra deras hållbarhet, säger Martin Malmros, VD för Aura Light International AB.

Aura Light är ett belysningsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer Long Life-lösningar för belysning som hjälper kunderna att minska sina CO2-utsläpp och energiförbrukning med upp till 80 procent.

Källa: Aura Light International AB

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Energi

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *