Content pages
Logistik­centrum nominerat till prestigefyllt pris | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Logistik­centrum nominerat till prestigefyllt pris

Klockan 19.00 den 5 oktober är det prisutdelning av Future Transport Award i samband med branschfesten på Elmia Nordic Rail/Future Transport i Jönköping. Katrineholms Logistikcentrum är nominerat till det prestigefyllda priset Intermodal Goods.

Juryn har utsett tre finalister i kategorierna Intermodal Goods och Public Transport: Finalisterna i Intermodal Goods är Halmstad Hamn, Logistikcentrum i Katrineholm och Nordic Logistic Center i Umeå. Finalisterna i Public Transport är Cityterminalen i Stockholm, Citytunneln i Malmö och Hybricon i Umeå.

Vem som vinner kategorierna avslöjas först i samband med prisutdelningen den 5 oktober. Future Transport Award har instiftats gemensamt av Elmia och branschtidningarna RESFORUM, TRAFIKFORUM samt Transport & Logistik iDag.

Juryn i Future Transport Award består av Anders Karlsson (ordförande), chefredaktör för RESFORUM, TRAFIKFORUM och Transport & Logistik iDag, Gunnar Malm, Generaldirektör i Trafikverket, Jörgen Nyström, projektledare för Elmia Nordic Rail/Future Transport och Jan Sundling, ordförande i Branschföreningen Tågoperatörerna.

Källa: Katrineholms kommun

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Infrastruktur

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *