Content pages
KPMG en av världens bästa arbetsgivare | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

KPMG en av världens bästa arbetsgivare

KPMG är världens näst mest attraktiva arbetsgivare. Det visar Universums undersökning av hur ekonomistudenter världen över rankar olika arbetsgivare. Det är andra året i rad som KPMG placerar sig på andra plats i undersökningen.

Konsultföretaget Universum, som är specialiserade på att mäta studenters uppfattning om arbetsgivare, frågade ekonomistudenter från ledande universitet i de tolv största världsekonomierna om vem som är den ”ideala” arbetsgivaren. För andra året i rad placerar sig KPMG på andra plats efter Google som kom på första plats.

– KPMG och övriga topprankade arbetsgivare kan vara oerhört stolta över att deras varumärke som arbetsgivare tilltalar de bästa talangerna runt om i världen, säger Universums vd Petter Nylander i en kommentar.

– Vi ska vara ett företag som de anställda är stolta över och som lyckas attrahera de bästa talangerna. Jag är väldigt glad över möjligheten att arbeta i en organisation som återigen blir framröstad som en av världens absolut bästa arbetsgivare bland ekonomistudenterna, säger Helene Willberg, vd på KPMG.

KPMG är ett globalt företag som erbjuder nyexaminerade studenter möjligheten att arbeta runt om i världen, speciellt på andra tillväxtmarknader.

– Vårt globala internship-program ger möjlighet till praktik både i Sverige och på våra kontor runt om i världen. Och i takt med att våra kunders utmaningar ökar med snabbt föränderliga regelverk och effekter av globaliseringen, så blir även arbetet hos oss än mer spännande, komplext och utmanande. Undersökningen från Universum är ett erkännande från studenterna att en anställning på KPMG innebär ett fortsatt lärande i världsklass fullt av möjligheter och utmaningar i många olika länder, säger Helene Willberg.

Källa: KPMG

Om undersökningen
Konsultföretaget Universum, som är specialiserat på att mäta studenters uppfattning om arbetsgivare, frågade nästan 83 000 affärsstudenter från ledande affärs- och ingenjörsuniversitet i USA, Storbritannien, Frankrike, Kina, Japan, Brasilien, Kanada, Tyskland, Indien, Italien, Ryssland och Spanien om vem som är den ”ideala” arbetsgivaren.

Om KPMG
KPMG erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Som medlem i KPMG International ingår vi i ett av världens främsta nätverk med 138 000 medarbetare i 150 länder. I Sverige har KPMG 1 600 medarbetare på 60 orter runtom i landet. www.kpmg.se

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Infrastruktur

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *