Content pages
Aura Light får order på armaturer av DHL | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Aura Light får order på armaturer av DHL

Belysningsföretaget Aura Light har fått en order från DHL på energibesparande Long Life-armaturer till deras terminal i Umeå. Dessa kommer att sänka DHL:s totala energi- och underhållskostnader med över 1,2 miljoner kronor under hela garantitiden. Dessutom kommer CO2-utsläppen att minska med över 7000 kg per år.

Med Auras Long Life-armaturer får DHL en unik systemgaranti som omfattar armaturer, driftdon och ljuskällor, vilket ger en underhållsfri anläggning under åtta år. Hela lösningen återbetalar sig på mindre än fem år.

Besparingarna kommer dels av att man installerar ett ljusstyrningssystem som gör att lamporna bara kommer att lysa när någon befinner sig i lokalerna. Dessutom har man valt Auras energibesparande Long Life-lysrör som håller hela armaturernas garantitid. Underhållskostnaderna minskar eftersom lysrören har en livslängd som är tre gånger längre än motsvarande standardprodukt, vilket minskar miljöpåverkan eftersom råvaror, produktion, transporter, emballage och avfall reduceras med två tredjedelar.

– Med Auras armaturer och lysrör får vi en underhållsfri ljusanläggning där vi dessutom kan göra stora besparingar, både när det gäller pengar och miljön, säger Henry Svensson, förvaltare för Real Estate, DHL Norra Regionen. Att på ett aktivt sätt värna om miljön är helt i enlighet med vår miljöpolicy.

– Vi är mycket stolta över att DHL väljer Auras armaturer och att vi samarbetar för att uppnå deras miljömål, säger Malin Stockhaus, försäljningschef för Aura Light AB.

Källa: Aura Light International AB

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Energi

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *