Content pages
AFAB ger Green Cargo fortsatt förtroende | Svensk Leverantörstidning

SENASTE JOBB

• No Posts Found

AFAB ger Green Cargo fortsatt förtroende

Bengt Westman, VD AFAB, och Mikael Stöhr, VD Green Cargo undertecknar det 5-åriga avtalet om flygbränsletransporter mellan Gävle och Brista. Foto: Peter Lydén

Green Cargo har under snart fem år transporterat flygbränsle mellan Gävle och Brista, utanför Arlanda. Nu har AFAB valt att förlänga avtalet med ytterligare fem år.
– Det var kvaliteten i transporterna som fick oss att förnya avtalet med Green Cargo, säger Bengt Westman, VD på AFAB.

– Vårt samarbete under de år som varit, samt den kvalitet på tjänsterna som Green Cargo har levererat, är något som vi är väldigt nöjda med och vi ser fram mot ett fortsatt bra samarbete, säger Bengt Westman.

Det var hösten 2006 som transporterna med flygbränsletransporterna mellan Gävle och Brista inleddes. Green Cargo har sedan dess transporterat 10 tåg per vecka åt AFAB.

– Att vi har fått fortsatt förtroende i hård konkurrens med andra tågoperatörer beror på fina insatser av vår personal, säger Lennart Westring, kundansvarig på Green Cargo. Jag vill speciellt tacka Green Cargos produktionspersonal i Gävle för deras fina arbete och goda service som AFAB verkligen uppskattar.

Av de cirka 2 500 tåg som Green Cargo hittills har kört med transporter åt AFAB har endast fyra stycken blivit inställda på grund av problem med snö och rivna kontaktledningar.

Källa: Green Cargo AB

Green Cargo är ett transport- och logistikföretag med järnvägen som bas, vi kör ca 70 procent av Sveriges godståg och med partners når vi hela Europa. Kunderna erbjuds transporter märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Green Cargo ägs av svenska staten. Koncernen har ca 2 900 anställda och en årsomsättning på ca 6,2 miljarder SEK. Dotterbolag:Green Cargo Logistics, NTR AB och Green Cargo A/S (Danmark). Green Cargo äger 67 procent i Hallsbergs Terminal AB och 49 procent av DB Schenker Rail Scandinavia.

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Infrastruktur

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *